MASANTI DANMARK ApS

Grønland

Masanti Danmark ApS yder rådgivning inden for bygge- og anlægsbranchen – også i Grønland.

Stort netværk og et indgående kendskab

Vi tilbyder ydelser og rådgivning i Grønland.

Et andet af Masanti Danmarks store kerneområder er Grønland. Udover i Danmark tilbyder vi også projektledelse og rådgivning i Grønland for danske virksomheder.

Vi tilbyder de samme ydelser og den samme rådgivning i Grønland, som vi gør i Danmark. Man skal dog tage højde for et andet klima og en anden lovgivning, hvor vi er det rigtige firma til opgaven. Masanti Danmark har mange års erfaring og indgående kendskab til både vejrforhold og regelsæt, hvor størstedelen af vores ansatte har boet og arbejdet flere år i Grønland.

Sammen med vores søsterselskab Masanti A/S favner vi virkelig bredt og løser en bred vifte af opgaver, da vi har et stort netværk og et indgående kendskab til den grønlandske miljø-, plan- og byggelovgivning, de grønlandske myndighedsforhold, logistik i Grønland samt mulige samarbejdspartnere og leverandører i Grønland.

Kontakt Masanti Danmark

Du er altid velkommen til at tage kontakt til Masanti Danmark ApS, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores ydelser og rådgivning. Vi står klar til at hjælpe dig.