MASANTI DANMARK ApS

Projekter

Masanti Danmark ApS yder rådgivning inden for bygge- og anlægsbranchen.

Projekter, vi har deltaget i

Nedenstående er et udpluk af cases, som vi har deltaget i gennem tiden.

Produktionshal til Alusteel i Kværndrup
Ny produktionshal til Alusteel i Kværndrup. Produktionshallen indeholder sort værksted, rustfri- og aluminiumsværksted samt hal til pulveranlæg i stueetage og indskudt etage til kontorfaciliteter.
Innovationshus til Dalum Landbrugsskole
Innovations- lærings- og multirum til Dalum Landbrugsskole med tilhørende gangarealer som forbindelse mellem eksisterende og ny bygning. Tilbygningen indeholder multirum, amfi-plint-reol med ca. 100 siddepladser, præsentationsvæg, metalvæg til post-it samt whiteboard/mobilvæg.
Kajanlæg i Grønland
Stålkonstruktion til nyt kajanlæg ved depottankanlægget i Kangerluarsoruseq i Grønland.
Hoveddomicil til TOFT Entreprise A/S
Nyt hoveddomicil til TOFT Entreprise A/S med administration og lager.
Ny lagerhal i Assens
Ny lagerhal til opbevaring af græsfrø og korn.
Tanke og tankningsanlæg
Projektering af tankningsanlæg for bl.a. KNI A/S Polaroil og Forsvarsministeriet Ejendomsstyrelsen. Projekteringen omfatter både renovering og vedligeholdelse af ældre tankningsanlæg samt projektering af nye takningsanlæg.
Udstykning af Bellinge Fælled
I samarbejde med totalentreprenør har vi udarbejdet en udstykningsplan for en 15.000m² stor matrikel i Bellinge ved Odense.

Kontakt Masanti Danmark

Du er altid velkommen til at tage kontakt til Masanti Danmark ApS, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores ydelser og rådgivning. Vi står klar til at hjælpe dig.